Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Stark opruster med ny profil på ledelsesgangen

Foto: STARKMandag den 5 marts 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Med en nyoprettet stilling i ledergruppen vil et af landets store kæder af byggemarkeder sætte tryk påvækststrategien.

På kalenderens første forårsdag havde Jacob Rønne sin debut som Head of Legal hos Stark. Det skriver byggemarkedskæden i en pressemeddelelse.

Stillingen - som på dansk svarer til juridisk chef - er blevet oprettet i forbindelse med en ny ejerstruktur i Stark Danmark, som sidste år blev solgt i en større milliardhandel.

45-årige Jacob Rønne har ingen detail-erfaring, men kommer fra en stilling som Senior Legal Counsel hos SAS Institute. Før det var han 13 år i Tryg Forsikring.

- Jacob Rønne kommer til Stark med solid erfaring inden for corporate legal-området og med både forhandlings- og ledelseserfaring. Med sin brede erfaring er han et godt match til Stark, som med 72 forretninger bl.a. også råder over en betydelig ejendomsportefølje, siger CEO i Stark Danmark, Britta K. Stenholt.

- Jacob kommer samtidig til byggebranchen med friske øjne fra andre virksomheder, der ligesom Stark er blandt de førende på deres markeder. Derfor er jeg sikker på, at han som erfaren juridisk chef kan tilføre det, der skal til for at styrke implementeringen af vores strategi og løfte de opgaver, vi står over for lige nu, siger hun.

Et spændende sceneskifte

Hovedpersonen glæder sig naturligvis til sine nye opgaver i Stark.

- Det bliver et spændende sceneskift for mig. Jeg ser frem til at blive del af en ny branche med et mere håndgribeligt produkt, end jeg er vant til, og som gennemgår en rivende udvikling i disse år, siger Jacob Rønne.

I november 2017 blev koncernen Stark Group solgt til for et beløb svarende til 7,6 mia. danske kroner til den amerikanske kapitalfond Lone Star Funds.

Stark Group - tidligere DT Group - havde været til salg, siden Ferguson - som dengang hed Wolseley - i marts 2017 annoncerede en tilbagetrækning fra hele det nordiske marked.

LÆS OGSÅ: Stark er solgt i milliardhandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD