Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Stark-profil scorer nyt direktørjob

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 17 januar 2018 kl. 09:20 af: Kristian Holgersen

Med flere års erfaring fra byggemarkeds-branchen i bagagen bliver Stark-profil nu CEO i kendt bureau.

For første gang i karrieren står der CEO ud for Jesper Gaardes navn, som netop er tiltrådt stillingen hos bureauet 727 Communication a/s. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

53-årige Jesper Gaarde har siden 1991 haft ledende stillinger i flere byggemarkedskæder - senest som marketingdirektør hos Stark Danmark, hvor han stod for udviklingen af universet “Det skal bygges væk," som de fleste nok kan genkende fra utallige reklamer.

- Jesper har en solid baggrund inden for ledelse, salg og marketing fra både Danmark og USA. Han har desuden mange års erfaring som kunde på et reklamebureau, med medieindkøb og udvikling af strategisk stærk markedsføring på tværs af kanaler og kontaktpunkter, siger Tom Elert, founder og stratetic director i 727 Communication.

- Han kommer til bureauet med friske øjne og ved, hvad der kræves for at få en ny marketing- strategi eller kampagne forankret i kundens organisation. Med denne baggrund samt Jespers gejst og drive føler jeg mig overbevist om, at vi har fundet den helt rigtige profil til at stå i spidsen for 727 communication a/s, fortsætter han.

Jesper Gaarde har fra kundesiden arbejdet sammen med 727 Communication a/s i flere år. Af øvrige virksomheder på kundelisten kan nævnes Lego, Aldi og Danske Slagtermestre.

LÆS OGSÅ: Ny direktør til Ecco NordenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD