Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stark er solgt i milliardhandel

Foto: STARKFriday den 10 November 2017 kl. 10:58 af: Kristian Holgersen

Ejeren af Stark Group trækker sig helt fra Norden og har derfor solgt byggekoncernen.

Koncernen Stark Group - som tidligere på året sagde farvel til Silvan - kommer nu selv på nye hænder. Det skriver den hidtidige ejer, Ferguson Plc, på sin hjemmeside.

For en købesum på 1,025 mia. euro - svarende til 7,6 mia. danske kroner - har den amerikanske kapitalfond Lone Star Funds købt hele byggekoncernen, som driver 180 butikker i Norden.

- I dag er en rigtig god dag for Stark Group og vi står utroligt stærkt med vores klare fokus på de professionelle håndværkere og en stærk strategi. Det er et solidt fundament at arbejde videre på med vores nye ejer. siger Søren P. Olesen, adm. direktør hos Stark Group, i en pressemeddelelse.

Inden handlen endeligt kan gennemføres, mangler en godkendelse fra de pågældende konkurrencemyndigheder, skriver Ferguson Plc. 

Vil væk fra Norden

Stark Group - tidligere DT Group - har været til salg, siden Ferguson - som dengang hed Wolseley - i marts annoncerede en tilbagetrækning fra hele det nordiske marked.

Oprindeligt havde planen ellers begrænset sig til et frasalg af Silvan og et øget fokus på udviklingen af Stark-byggemarkederne. Men sådan skulle det ikke gå.

De 42 byggemarkeder og 1400 medarbejdere i Silvan blev planmæssigt solgt til Aurelius Group for et hemmeligholdt beløb den 10. juli. Fire måneder senere fulgte altså resten af koncernen. 

Stark Group omsætter årligt for 18,4 mia. kroner.

LÆS OGSÅ: Ejer sælger virksomhed bag Silvan og StarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD