Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Stor byggekæde taber halvdelen af overskuddet

Tirsdag den 30 januar 2018 kl. 11:19 af: Kristian Holgersen

Årets resultat har fået et trykseksten hos stor kæde af trælast- og byggemarkeder, som netop har fået ny direktør fra Dagrofa.

Trælast- og byggemarkedskæden Davidsens Tømmerhandel fortsætter med at styrke salget. Det viser årsregnskabet for 2016/17.

Ligesom de foregående år vokser omsætningen og lander denne gang på 1,8 mia. kroner. I forrige årsregnskab var beløbet 1,6 mia.

Bundlinjen kan dog ikke følge med. Årets resultat går tilbage fra 28 mio. kroner til blot 13 mio - altså mere end en halvering. Det er under forventning, fremgår det af årsregnskabets ledelsesberetning.

- Resultatet er negativt påvirket i væsentlig grad af etablering og åbning af ny afdeling. Udviklingen i aktivitet lever op til de tidligere udmeldte forventninger, skriver ledelsen.

I alt driver Davidsens Tømmerhandel 14 afdelinger. De ligger primært Jylland.

Ny direktør fra Daggrofa

Ved årsskiftet fik Davidsens Tømmerhandel indsat en ny administrerende direktør. 41-årige Henrik Clausen afløste Povl Davidsen, som midlertidigt havde varetaget posten siden februar 2017.

Den nye chef for de 750 ansatte i Davidsens Tømmerhandel har gennem de sidste 12 år haft  forskellige direktørposter hos Dagrofa - de seneste tre et halvt år som adm. direktør for koncernens fødevareleverandør, Foodservice Danmark.

- Jeg glæder mig til at starte hos Davidsen. Det er en spændende virksomhed med stort potentiale for at vokse i både omsætning og indtjening. Der er en god og stærk kultur drevet af familieejerskabet og de mange dygtige medarbejdere, sagde Henrik Clausen i en pressemeddelelse, inden han startede på sit nye job.

LÆS OGSÅ: Byggemarkeder taber millioner efter turbulent årFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD