Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Byggemarkeder taber millioner efter turbulent år

Foto: STARKFredag den 15 december 2017 kl. 09:32 af: Kristian Holgersen

Forandringerne har stået i kø hos kendt byggemarkedskæde. Det sætter et negativt aftryk på bundlinjen, afslører finansdirektør.

Efter et mildest talt begivenhedsrigt år kommer Stark Danmark ud af regnskabsåret 2016/17 med et betragteligt underskud på 33 mio. kroner.

Det skriver finansdirektør Simon Gray i et opslag på LinkedIn, hvor der også er plads til optimisme, selvom resultatet ligger et godt stykke under forrige års overskud på 234 mio.

Flere markante begivenheder i løbet af året har krævet ekstraordinære udgifter på samlet set 208 mio. kroner, og det påvirker årets resultat, lyder vurderingen fra Simon Gray.

Tilbage i januar lukkede koncernen - som dengang hed DT Group - 10 af kædens butikker, mens Silvan blev solgt til en tysk kapitalfond nogle måneder senere. Og i november fik koncernen - nu under navnet Stark Group - så nye ejere.

Stark Danmark varetager Stark Groups aktiviteter i Danmark.

Optimisme trods tab

De røde tal kan dog ikke mane optimismen i jorden hos Simon Gray, 

- Ikke overraskende har lukningerne betydet, at indtjeningen i 1. halvår endte lidt lavere end året før, men vi kom stærkt igen, skriver han på LinkedIn.

- 2 halvår ligger højere end 2. halvår året før. Det er stærkt. En helt grundlæggende årsag til den gode performance er, at vi har investeret massivt i at sætte en ny strategisk retning - det viser vores regnskab også, fortsætter han.

Simon Gray understreger, at trækker man de ting ud af regnskabet, som ikke har med koncernens "on-going business" at gøre, så voksede indtjeningen fra 123 mio. kroner til 164 mio.

Omsætningen for hele regnskabsåret lyder på 6,70 mia. kroner - en mindre tilbagegang fra sidste regnskabsårs 6,75 mia. Silvan indgår ikke i opgørelsen.

LÆS OGSÅ: Stark er solgt i milliardhandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD