Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Byggemarkedskæde betaler millioner til ansatte

Foto: STARKTuesday den 21 November 2017 kl. 06:00 - Kilde: Fagbladet 3F

Et af landets store byggemarkedskæder må til lommerne og betale et større millionbeløb til ansatte, der ikke har fået korrekt løn.

Byggemarkedskæden Stark, som tidligere på måneden fik ny ejer, har ikke haft orden i lønudbetalingerne. Det har nu kostet efterbetalinger på i alt 5,2 millioner kroner, skriver Fagbladet 3F.

Først kunne to lokale 3F-afdelinger i Midtvensyssel og Viborg efter en grundig gennemgang udpege fejl i lønnen hos fire Stark-ansatte. Senere viste det sig, at en lang række kolleger stod i samme situation. I alt måtte Stark efterbetale 297 ansatte.

- Vi er både ærgerlige og meget kede af den systemfejl i vores lønsystem, der har betydet, at nogle nuværende og tidligere medarbejdere meget beklageligt har fået udbetalt forkerte beløb, siger HR-ansvarlig i Stark Danmark, Per Pedersen, til Fagbladet 3F. Han understreger, at fejlen er rettet.

Beløbene er ikke ligeligt fordelt blandt de 297 ansatte. Den største efterbetaling lyder på 85.000 kroner, mens den mindste er på 80 kroner. De er alle betalt i oktober.

Tidligere på måneden kom Stark Group på nye hænder, da den hidtidige ejer, Ferguson Plc, solgte byggekoncernen til den amerikanske kapitelfond Lone Star Funds for 7,6 milliarder danske kroner.

LÆS OGSÅ: Stark er solgt i milliardhandel

Læs hele artiklen på Fagbladet 3F


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD