Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Brødre fejler med stor satsning på butikker i Storbritannien

Foto: detailfolk.dkMonday den 31 May 2021 kl. 11:50 - Kilde: Børsen

Store planer om at åbne 50 butikker på det britiske marked er gået i vasken for dansk brødrepar, som har tjent gode penge på Tiger-kæden.

Jacob og Philip Bier, som tidligere var en del af Flying Tiger Copenhagen, har droppet planerne om at rulle den franske børnekæde Ïd Kids ud på det britiske marked. Det skriver Børsen.

Oprindeligt ville de åbne omkring 50 butikker, men brødreparret nåede blot at have en enkelt butik. Det skyldes uventede forskelle på markederne i Frankrig og Storbritannien.

- Da jeg begyndte min karriere i detailbranchen med Tiger, handlede det meget om at teste ting. Hvis det gik godt, så repeterede vi det, og hvis det ikke gjorde, så droppede vi det, siger Philip Bier til Børsen.

- Men vi kunne da godt have gået til McKinsey eller nogle andre og lavet noget markedsresearch, og så kan man ikke udelukke, at der var kommet noget frem, som gjorde, at vi ville gøre noget andet, siger han.

Satsningen begyndte i 2018, hvor beslægtede kæder som Mothercare og Toys’r’Us havde det rigtig svært, bemærkede den britiske avis The Guardian dengang. Men Philip Bier var stærk i troen:

- Hvis folk siger, jeg er skør, så kan jeg godt forstå det. Men tag nu Toys’r’Us, som stod stille og ikke ændrede væsentligt i deres forretningsmodel i 25 år. De forventede bare, at kunderne ville dukke op med en kurv og fylde den op. Det sker ikke mere, sagde han til avisen.

LÆS OGSÅ: Tiger-profil ruller ny satsning ud i Storbritannien

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD