Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dansk brillekæde vil åbne 20 nye butikker i Storbritannien

Foto: CrossEyesOnsdag den 14 juni 2017 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Brillekæden startede i Danmark, men væksten skal især skabes i Storbritannien, vurderer direktøren, som vil åbne 20 nye butikker der.

Der er fart på den danske brillekæde CrossEyes. Kæden har 11 butikker i Danmark og 16 butikker i Storbritannien. 

Og netop Storbritannien er et marked, hvor der sagtens kan åbnes flere butikker. Derfor planlægger CrossEyes at åbne 20 nye butikker i Storbritannien i 2017. Det skriver CrossEyes i en pressemeddelelse.

Udover Storbritanninen åbner CrossEyes også butikker i Polen.

- CrossEyes har netop slået dørene op til den første butik i den polske millionby, Warszawa, hvor der skal åbnes tre nye butikker i løbet af et år, skriver CrossEyes i pressemeddelelsen.

Nemmere at vokse i udlandet

Kæden forventer at fordoble antallet af butikker hvert år frem mod 2020.

– Det danske marked er komplekst, og fra starten vidste jeg, at hvis vi kunne slå igennem med konceptet i Danmark, ville det også gå i udlandet. Konkurrencen er hårdere her i landet, fordi alle optikere er med på moden. I Englands større byer og i Warszawa eksempelvis er detailmarkedet inden for tøjmode cool og udviklet, men brillemarkedet er ikke fulgt med, så her er et meget spændende marked for os, siger direktør og grundlægger af CrossEyes, Søren Møller og fortsætter:

– Vi er branchens eneste iværksætterkæde, og det er helt afgørende, at iværksætterens skaberkraft er stærk hos alle vores franchisetagere – at de tager ejerskab og giver noget af sig selv. Butikkernes møbler bliver lavet på vores eget snedkeri i Odder – også til de udenlandske afdelinger. Fra begyndelsen har vi haft fokus på selv at kunne styre alt, og vi har på alle fronter været i stand til at adskille os fra de typiske leverandører. 

Det er ambitionen, at CrossEyes omsætter for et trecifret millionbeløb i 2017 og ender med et sundt overskud, der igen skal reinvesteres i virksomheden.

LÆS OGSÅ: Iværksættersucces: Fra god idé til seks butikker på tre år Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD