Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Boozt.coms butik i Roskilde får international opmærksomhed

Foto: Jensen Retail GroupWednesday den 16 August 2017 kl. 09:50 - Kilde: Børsen

Der er ingen synlige kasseapparater i Boozt.coms nye fysiske butik, som har fået international opmærksomhed for sin indretning.

Boozt.com åbnede tidligere på året sin første fysiske butik i Roskilde under navnet Beauty by Boozt.com. Det skriver Børsen.

Butikken handler med kosmetik og har vakt stor opsigt på grund af sin indretning. Den er blandt andet med på en liste fra engelske Insider Trends over de 50 mest inspirerende detailbutikker 

Indretningen byder eksempelvis på tykke gulvtæpper og en stor lysekrone. Samtidig er kasseapparaterne gemt væk, fordi betalingen sker direkte hos ekspedienterne.

- Der er en kæmpeinteresse blandt professionelle, både i kosmetikbranchen og i arkitekt- og indretningsbranchen. Det er fint, men vi går mere op i, hvad kunderne siger, og det er for tidligt at gøre det op endnu, siger adm. direktør Hermann Haraldsson til Børsen.

Netbutikker vil have mursten

Når netbutikker vælger at åbne fysiske butikker, så følger de en tendens på markedet. Fremover kan de såkaldte pure players nemlig gå hen og få det svært, sagde Troels Haugstrup, partner i konsulenthuset Impact, til Detailfolk inden sommerferien.

- Du skal have en vis volumen, før du kan overleve som pure player, hvis vi ser bort fra nogle helt små netbutikker, der overlever på deres egen niche, sagde han.

- Vi ser, at Amazon åbner fysiske butikker, og herhjemme åbner Coolshop fysiske butikker. WhiteAway er også et eksempel på en pure player, der er gået ind på det fysiske marked via Skousen. Så i fremtiden bliver den fysiske tilstedeværelse nok nødvendig for mange pure players, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Boozt.com vil ind på nyt marked i forandring

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD