Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Boozt jubler over rekordregnskab

Foto: Boozt.com/screendumpOm Boozt.com:

Boozt.com er en onlineshop med tøj, sko, accessories og sport til både kvinder, mænd og børn.

Shoppen startede i 2009.

På Boozt.com findes over 400 skandinaviske og internationale fashion brands som By Malene Birger, Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, molo og Boss.

Boozt.com er en del af Boozt Fashion AB, der også driver monobrand-shops for Ecco og Day Birger et Mikkelsen.

Friday den 27 May 2016 kl. 08:58 af: Søren Duran Duus

Onlinegiganten Boozt Fashion fortsætter væksten og leverer rekordregnskab for 2015 – og tjener nu for første gang penge på driften.

Ifølge Boozt Fashion selv har den dansk-svenske modegigant fået en forrygende start på 2016. Meldingen kommer i forbindelse med præsentationen af årsregnskabet for 2015. Et regnskab, der slår rekord for modeportalen.

Således er omsætningen på over en milliard svenske kroner er steget med 55 procent sammenlignet med året før, samtidig med at virksomheden for første gang leverer et positivt driftsresultat.

Det fremgår endvidere af årsregnskabet for 2015, at Boozt Fashion i 2015 omsatte for over 1 milliard svenske kroner (cirka 800 millioner kroner), samtidig med at selskabet opnåede et positivt driftsresultat (ebitda) på 5,8 millioner svenske kroner (cirka 4,6 millioner kroner).

Der er derfor tale om en markant vækst på 55 procent fra en omsætning på 670 millioner svenske kroner og et negativt driftsresultat på 57 millioner svenske kroner i 2014.

- Vi har hele tiden sat aggressive vækstmål, samtidig med at det har været vigtigt for os at vise, at forretningsmodellen holder vand. Derfor er vi glade for, at vi kan vise et driftsoverskud på trods af nogle meget store investeringer i forbindelse med udbygning af vores kundebase, siger Hermann Haraldsson, administrerende direktør hos Boozt.com.

LÆS OGSÅ: Dansk modekoncern tilfreds med årsresultat trods tilbagegang

Meget mere vækst at hente

Modeshoppen, som flere gange har meldt ud, at den vil være den største og bedste modeshop i Norden, planlægger at fortsætte investeringerne i de kommende år.

- Vi afsluttede 2015 rigtigt godt og er startet godt i første kvartal af 2016. Men vi tror på, at der er meget mere vækst at hente i de kommende år ved at skabe en endnu bedre kundeoplevelse, når det kommer til hurtig levering, let returnering af varer og det rette sortiment til den nordiske kunde, siger Hermann Haraldsson i en pressemeddelelse.

Boozt.com, der blev genstartet i efteråret 2011, er gået fra en omsætning på 0 til 1 milliard kroner på knap fem år.

LÆS OGSÅ: Hurtigtvoksende Boozt: Her er vores nye satsningerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD