Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Arnold Busck følger trop og corona-lukker alle butikker

Foto: PressefotoMandag den 23 marts 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 - Vi har forsøgt at få det bedste ud af den triste og meget alvorlige situation, siger topchefen. Men nu lukker butikkerne.

Arnold Busck går samme vej som flere andre i detailhandlen og lukker frivilligt ned for alle fysiske butikker på grund af den hærgende coronavirus.

Det skriver kæden af boghandlere i en pressemeddelelse.

- Vi har forsøgt at få det bedste ud af den triste og meget alvorlige situation, som rammer os alle meget hårdt, siger Helle Busck Fensvig. Hun er administrerende direktør i Arnold Busck.

- Boghandlere – ikke kun Arnold Busck, men os alle i branchen – udgør en vigtig del af et oplyst samfund i en krisetid, og det er derfor dybt beklageligt, at vi nu ser os nødsaget til midlertidigt at lukke alle vores butikker, siger hun.

Der har været langt mellem kunderne i et stykke tid. Men beslutningen om at lukke blev taget, da Arnold Busck blev tvunget til at lukke midlertidigt ned for sine 11 centerbutikker i onsdags.

- Vi bakker 100% op om regeringens tiltag for at inddæmme smittekæder i denne tid, og det er først og fremmest medarbejderes og kunders sikkerhed, vi tænker på, når vi nu vælger at lukke alle butikker i en periode, siger Helle Busck Fensvig.

Arnold Busck A/S havde en samlet omsætning på 317 millioner kroner i regnskabsåret 2018/2019 og et nettoresultat på -14,3 millioner.

LÆS OGSÅ: It-mareridt fortsætter: Arnold Busck taber millionerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD