Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kære regering: Luk nu resten af specialbutikkerne

Foto: detailfolk.dkAfstemning

Bør regeringen lukke resten af specialbutikkerne og kun holde supermarkeder og apoteker åbne?

Ja
 
Nej
 
Ved ikke/er i tvivl
 
Kære regering: Luk nu resten af specialbutikkerne
Friday den 20 March 2020 kl. 09:39 af: Kristian Holgersen

DEBAT: En delvis nedlukning af detailhandlen sætter mange butikker i en slem kattepine. Ansvarlige beslutninger øger risikoen for konkurs.

Samfundet kører lige nu på meget lavt blus for at minimere spredningen af coronavirus. Men danskerne kan stadig gå i byggemarkedet og mange andre specialbutikker, som regeringen stadig giver lov til at holde åbent.

Sådan burde det bare ikke være. Den delvise lukning af detailhandlen, og den efterfølgende støttepakke, sætter mange butikker i en slem kattepine, skriver Dennis Clausager i et blogindlæg. Han er stifter og redaktør på Detailfolk.dk og ejer desuden fire tøjbutikker på Sjælland.

Efter statsministerens pressemøde tirsdag aften valgte han at lukke sine egne butikker af hensyn til kunder og medarbejdere, som ville stå med et kæmpe ansvar for at efterleve alle regeringens retningslinjer.

Men beslutningen kan få alvorlige konsekvenser, advarer Dennis Clausager, som ikke kan begribe, hvorfor  specialbutikker kan ende med at blive straffet for at udvise ansvar. 

- Risikoen for konkurs er større hos os, der ikke er pålagt at lukke, end hos dem, der er blevet det, skriver han i blogindlægget.

- Vi vil, som hjælpepakken ser ud lige nu, ikke kunne få 100 procent kompensation for de faste udgifter, men kun delvist, fortsætter han.

LÆS BLOGINDLÆGGET: Fortsæt ansvarligheden og luk nu resten af specialbutikkerne!Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD