Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Brian Mikkelsen kalder støttepakke for et syvmileskridt

Foto: ft.dkThursday den 19 March 2020 kl. 12:01 af: Redaktionen

På mindre end et døgn har Folketinget forhandlet en støttepakke hjem for erhvervslivet. Dansk Erhverv kalder det et kæmpe skridt.

Onsdag formiddag kunne Folketingets partier præsentere en enorm støttepakke med hjælp til dansk erhvervsliv. Det falder i god jord hos direktøren for Dansk Erhverv.

- Først og fremmest vil jeg rose et samlet Folketing, som igen handler hurtigt og resolut. Coronakrisen kræver, at vi står sammen som nation. Det gør vi, siger Brian Mikkelsen i en pressemeddelelse.

- Det her er et syvmileskridt i den rigtige retning. Det er en solid hjælp til virksomhederne i en historisk vanskelig tid. Krisen udvikler sig time for time, og derfor må vi forberede os på, at vejen ud af krisen kommer til at minde meget mere om et marathonløb, end om et 100 meterløb, siger Brian Mikkelsen.

Skaderne vil blive betydelige

Ifølge aftaleteksten er partierne enige om, at tage alle nødvendige skridt for at bringe danske virksomheder og arbejdspladser godt igennem corona-epidemien. Det glæder Dansk Erhverv.

- Det er et klart tegn på, at et samlet Folketing har forstået, at arbejdet med at holde hånden under danske virksomheder og arbejdspladser langt fra er slut endnu, siger Brian Mikkelsen.

- I de kommende dage og uger skal vi løbende sammen sikre mere nødvendig hjælp, så vi kommer gennem krisen med færrest mulige konkurser og mindst muligt tab af arbejdspladser. Det handler om at begrænse skaderne, og selv om vi gør alt, hvad vi kan, så vil skadevirkningerne være betydelige, siger han.

LÆS OGSÅ: Et samlet Folketing vedtager stor hjælpepakkeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD