Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kære udlejere: Hold hånden under butikkerne

Foto: detailfolk.dkKære udlejere: Hold hånden under butikkerne
Tuesday den 17 March 2020 kl. 11:01 af: Redaktionen

DEBAT: Hvis ikke udlejerne er klar på nye hurtige løsninger, så bliver coronakrisen det sidste søm i kisten for mange butikker.

Udlejerne kan spille en helt central rolle, når det gælder om at få detailhandlen igennem coronakrisen på den bedste mulige måde.

Det skriver Dennis Clausager i et blogindlæg. Han er stifter og redaktør på Detailfolk.dk og ejer desuden fire tøjbutikker på Sjælland.

Regeringen har indgået en trepartsaftale, der giver mulighed for delvis lønkompensation. Men det er ikke tilstrækkeligt. Det er også vigtigt at se på den anden af de tunge udgifter for de fysiske butikker - nemlig huslejen.

Hvis ikke udlejerne er parate til at finde fælles fodslag med lejerne, så risikerer coronakrisen at blive det sidste søm i mange fysiske butikkers kiste, lyder advarslen fra Dennis Clausager.

- Nu er tiden vist kommet til, at udlejerne medvirker til at holde hånden under deres lejere ved at give konkrete nedsættelser i den (forhåbentlig) korte periode, krisen varer, skriver han og fortsætter:

- Enten i form af egentlige ”krise-nedsættelser” eller som enkeltstående markedsføringstilskud. Alt sammen naturligvis med udgangspunkt i individuel dialog og med behørig omsætningsdokumentation fra lejeren, der ellers risikerer at lide en hurtig likviditets-død.

Læs hele blogindlægget er HER.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Butikker hårdt ramt af coronakrisenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD