Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Bestseller massefyrer i Danmark

Foto: PressefotoFredag den 20 marts 2020 kl. 12:04 af: Flere medier

For få uger siden var Bestseller på vej mod det stærkeste år nogensinde. Nu fyrer modekoncernen flere hundrede medarbejdere.

Coronakrisen får modekoncernen Bestseller til at fyre 750 medarbejdere i Danmark. Det skriver flere medier på baggrund af en pressemeddelelse.

Ifølge Anders Holch Povlsen, der ejer Bestseller, står virksomheden i en krise, “som vi ville have svoret, aldrig ville være mulig for os,” som han formulerer det i pressemeddelelsen.

- I løbet af blot et par uger er vi gået fra udsigten til det stærkeste regnskabsår nogensinde, til at havne i en dyb krise. Derfor er det også med ondt i hjertet, at vi i dag er tvunget til at afskedige 750 medarbejdere i Danmark, siger Anders Holch Povlsen ifølge Finans.

- Vi reducerer vores arbejdsstyrke med ca. 15 pct. i Danmark, og selvom det i dag er svært at være positiv, så skal det dog ses som et bevis på, at vi fortsat har tro på fremtiden, og sammen vil vi kæmpe for at komme tilbage og genskabe virksomheden, fortsætter han.

Tidligere på ugen annoncerede modekoncernen DK Company, at man havde afskediget 125 medarbejdere og lukket alle sine butikker.

LÆS OGSÅ: Giganter og shoppingcentre går i hi: - Svært at se endenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD