Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Alt blev bedre da Bog & Idé satsede på bøger

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 30 maj 2017 kl. 11:01 - Kilde: Business

Det har været en god idé at fokusere mere på salg af bøger for Bog & Idé, som også kaster sig ind i kampen om kunderne online.

Flere boghandlere i den frivillige kæde Bog & Idé var trætte af, at de solgte alt muligt andet end bøger. Derfor valgte Bog & Idé at skærpe bog-profilen sidste år. Det skriver Business.

Satsningen på bøger har vist sig at give pote, og i dag går det langt bedre for Bog & idé, hvis omsætning og indtjening er øget. Det fortæller Marianne Lyngy Pedersen. Hun har siden 2015 har været administrerende direktør for Indeks Retail, der er kædekontor for de frivillige kæder Bog & Idé, Boghandleren og ­Legekæden.

- I 2015 var der en del butikker, der havde underskud eller lå lige omkring nul. I år er det under en håndfuld af butikkerne, der ­ligger på nul eller under, siger Marianne Lyngby Pedersen.

Åbner ny netbutik

I dag findes der 122 Bog & Idé-butikker fordelt over hele landet. Men de fysiske butikker kan ikke længere stå alene. Derfor er Indeks Retail i gang med at udvikle en ny netbutik, der skal ind på det store marked for salg af bøger på nettet.

- Vi skal bruge vores faglighed til at vælge de mange nye udgivelser ud. Vi skal ikke ­konkurrere på prisen, men vi finder de rigtige bøger til vores kunder, siger Marianne ­Lyngby Pedersen, som understreger at en af fordelene er, at kunderne kan hente varerne gratis nede i de fysiske Bog & Idé-butikker.

LÆS OGSÅ: Morten Strunge gør det igen: Bogtjeneste solgt for 100 mio

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD