Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Morten Strunge gør det igen: Bogtjeneste solgt for 100 mio

Foto: MofiboFredag den 20 maj 2016 kl. 14:54 af: Lise Møller Schilder

En af Danmarks dygtigste iværksættere, Morten Strunge, har solgt sin bogtjeneste til det svenske firma Storytel.

Morten Strunge har gjort det igen. Den 29-årige værksætter, der i 2011 solgte sit teleselskab Onfone til TDC, har solgt en ny virksomhed. Denne gang er det bogtjenesten Mofibo, som tilbyder bog-abonnementer til mobile enheder. Det skriver Mofibo i en pressemeddelelse.

Mofibo er blevet solgt til den svenske lydbogstjeneste Storytel for 100 millioner kroner. Det oplyser Mofibo til Børsen. 

- Med købet bliver Storytel til den markedsledende abonnementstjeneste for digitale bøger i både Danmark, Sverige og Norge, står der i pressemeddelelsen.

Platform var afgørende

Med i købet indgår også Mofibos platform, som blandt andet udmærker sig ved at være ledende inden for automatiserede anbefalings-algoritmer. Denne platform forventer Storytels vil kunne forbedre kundeoplevelsen på tværs af markederne.

- Jeg er rigtig stolt af, hvad Mofibo har opnået på relativt kort tid – det er fantastisk at se en virksomhed gå fra at være en idé i sit hoved til at være en arbejdsplads med over 30 engagerede medarbejdere. Desuden er det meget givtigt at være med til at forme fremtidens bogmarked med mere end 100.000 læste og lyttede bøger, hver eneste måned, udtaler Morten Strunge i pressemeddelelsen.

Fortsætter i Mofibo

- Jeg glæder mig meget til at være med til at sikre, at Storytel får skabt en ligeså stærk position i nye markeder, som den de i dag har opnået i Skandinavien, siger Morten Strunge og bekræfter derved, at han vil fortsætte sit engagement i Mofibo.

Ifølge Børsen vil Morten Strunge fortsætte som administrerende direktør i Mofibo. Han bliver også en del af top-ledelsen i Storytel med ansvaret for Danmark og Holland og fokus på ekspansion på nye markeder.

Storytel-koncernen består af 2 dele, streaming og print forlag. Inden for streamingområdet udbydes en abonnementstjeneste for lyd og e-bøger under varemærket Storytel, som i dag findes i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland og Polen. I streamingforretningen indgår også den Danske bogstreamingtjeneste Mofibo samt lydbogsforlaget Storyside (Sverige) og Rubinstein Audio (Holland).

LÆS OGSÅ: Online bogtjeneste kigger mod udlandetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD