Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Iværksætter langer ud efter supermarkeder: Svineri

Foto: ColourboxOnsdag den 19 juni 2019 kl. 11:18 af: Kristian Holgersen

Salling Group bliver beskyldt for at kopiere et mindre dansk iværksætter-firma. Det er noget værre svineri, mener medejer.

At Bilka og Føtex lige nu sælger t-shirts med sjove ordspil, har fået iværksætterne bag virksomheden Citatplakat.dk op af stolen.

I et opslag LinkedIn tordner marketingchef og medejer - Kasper Laursen - mod Salling Group, fordi han mener, at designet på de pågældende t-shirts minder lige lovlig meget om deres plakater.

- Det er noget værre svineri, at en gigant som Salling Group har den indgangsvinkel til forretninger som de har, hvor de tydeligt kopierer danske designere og brands, skriver Kasper Laursen med henvisning til sagen mellem Netto og Anna Black.

- De har musklerne og mulighederne for at drive forretning på ærlig vis, men vælger at stjæle med arme og ben fra hårdtarbejdende iværksættere, fortsætter han.

Citatplakat.dk har blandt andet plakater, der sætter billede på ordspillene “Kom and - hvis du tør” og “Nogle ta’r det tungt - andre tarteletter.” Det samme gør sig gældende på de t-shirts, som Bilka og Føtex sælger.

Kasper Laursen har ifølge BT sat sine advokater på sagen. Hos Salling Group ser man nærmere på sagen.

- Vi ønsker på ingen måde at markedsføre eller sælge produkter, der udnytter andres rettigheder. Derfor undersøger vi nu det eventuelle sammenfald mellem plakater og T-shirts, skriver koncernen i et skriftligt svar til avisen.

LÆS OGSÅ: Netto anker dom i kopisagFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD