Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Voldsom udgiftspost koster designbrand en rekord på bundlinjen

Peter Terkelsen (t.v.) købte i sommeren 2021 to medejere ud og indtrådte i Sackits direktion, som han nu tegner sammen med stifter og medejer, Kristoffer Glerup. Foto: PR.
Wednesday den 11 May 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Salget har aldrig været bedre hos nordjysk designbrand, hvor der var lagt i kakkelovnen til et rekordoverskud. Men så steg fragtpriserne.

Designbrandet SackIt, som blandt andet sælger møbler og elektronik på nettet, har for ottende år i træk sat rekord på toplinjen.

Desværre følger overskuddet ikke med i samme fart, viser årsregnskabet for 2021, hvor der står 2,4 millioner kroner på bundlinjen. Året før var beløbet oppe på 4,1 millioner.

Årsagen er fragtpriserne, som i løbet af 2021 steg til det tidobbelte, skriver Sackit i en pressemeddelelse. Forsinkede leverancer og vareknaphed spiller også ind.

- De store udfordringer i forsyningskæderne kostede os et betydeligt millionbeløb sidste år og fik os til at tænke i nye baner, fortæller direktør og stifter af Sackit, Kristoffer Glerup.

Virksomheden har blandt andet forhandlet nye fragtaftaler hjem og er lige nu i gang med at flytte dele af produktionen fra Asien tættere på Danmark.

- I 2022 stiler SACKit mod omsætningsrekord for 9. år i træk. Virksomheden budgetterer med en vækst i omsætningen på 30 procent og forventer på den baggrund et markant bedre resultat på bundlinjen end i 2021, fremgår det af pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Erfaren erhvervsmand bliver topfigur hos dansk designbrand

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD