Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Designkæde starter vild ekspansion med rekordregnskab i ryggen

Foto: PRWednesday den 10 November 2021 kl. 10:00 af: Kristian Holgersen

Kunderne har taget godt imod ændringer, som den danske designkæde selv kalder revolutionerende. Forude venter nye butikker i massevis.

Hos designkæden Bolia har et særdeles vellykket regnskabsår gjort sit for at overbevise ledelsen om, at en optrapning af ekspansionen skal være virksomhedens næste store træk.

Gennem det forskudte regnskabsår 2020/21 nåede Bolia en omsætning på 1,2 milliarder kroner - en vækst på 14 procent i forhold til året før, mens driftsresultatet (EBIT) gik 20 procent frem til 96,6 millioner.

En del af forklaringen er en række nye tiltag i design- og produktionsudviklingen, som Bolia ikke tøver med at kalde revolutionerende, og de har vist sig at falde i god jord hos kunderne.

- Vores mål har været at udvikle færre, men langt bedre designs, ved at skifte det kreative fokus fra omskiftelige trends og hastige lanceringer til et mere tidløst formsprog, langtidsholdbar kvalitet samt mere bæredygtige løsninger og materialer siger Lars Lyse Hansen, adm. direktør i Bolia.

Nu venter en travl periode, hvor Bolia har planer om at åbne en eller to butikker hver eneste måned. I skrivende stund har Bolia omkring 70 butikker herhjemme og i udlandet.

- Vi er taknemmelige for, at vores kunder verden over har taget så godt imod vores nye kollektioner og skruer derfor op for vores ekspansion af nye butikker, nye webshops, nye globale partnerskaber og salg til det professionelle marked, siger Lars Lyse Hansen.

I første omgang gælder det større byer i Tyskland, Holland, Danmark og Frankrig, mens Spanien og Italien venter umiddelbart efter.

LÆS OGSÅ: Bolia-topchef øjner det hårdeste år nogensindeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD