Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Direktør for Bolia: Så stor er væksten i år

Lars Lyse Hansen, adm. direktør i Bolia.
Foto: BoliaFredag den 9 oktober 2020 kl. 11:48 - Kilde: Finans

For første gang nogensinde når Bolia forbi den magiske grænse på en milliard kroner i omsætning. Det forsikrer topchefen.

Længe før nøgletallene normalt plejer at blive offentliggjort, kan topchefen for designhuset Bolia afsløre, at der er lagt i ovnen til et rekordår. Det skriver Finans.

Omsætningen står til at nå et godt stykke forbi milliarden for første gang nogensinde, mens bundlinjen også ser ud til at blive solid.

- Vi havde en god indledning på året, men siden marts og til nu ligger vi med en vækst på 35 procent, siger Lars Lyse Hansen til Finans. Han er administrerende direktør i Bolia.

- Onlinesalget er løftet med 80 procent de seks måneder. Vores butikker går godt - men online endnu bedre. Vi ser i en svær coronaperiode, at forbrugerne vægter boligen og de trygge rammer mere end før. Det løfter os, siger Lars Lyse Hansen.

I det seneste årsregnskab, som gælder for 2018/19, kunne Bolia sætte dobbeltstreg under et samlet overskud på 15,7 millioner kroner efter skat, mens omsætningen lå på lige over 900.000.

Bolia er en dansk designvirksomhed med mere end 60 fysiske butikker i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Schweiz, Østrig og Frankrig. Samtidig har Bolia netbutikker i 30 lande og aftaler med mere end 450 forhandlere i 51 lande.

LÆS OGSÅ: Bolia-topchef øjner det hårdeste år nogensinde

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD