Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Direktør for designkæde vil åbne nye butikker hver eneste måned

Foto: BoliaFredag den 5 november 2021 kl. 11:48 af: Kristian Holgersen

Fremover kommer skal der ikke gå en måned, hvor designkæde ikke åbner en eller to nye butikker. Sådan lyder direktørens målsætning.

På lidt mere end 20 år har designkæden Bolia åbnet godt 70 butikker i Danmark og udlandet. Men ekspansionen er langtfra forbi.

Ifølge den adm. direktør - Lars Lyse Hansen - står Bolia over for en periode på tre år, hvor ekspansionen kommer til at være i højsædet. Målsætningen er nye 50 butikker. I første omgang gælder det større byer i Tyskland, Holland, Danmark og Frankrig, mens Spanien og Italien venter umiddelbart efter.

- I det kommende år er vores plan at øge den internationale ekspansion af egne nye butikker og nye eksklusive forhandlere, siger Lars Lyse Hansen

- Vi har netop åbnet nye Bolia-designbutikker i Eindhoven, Rotterdam, Alkmaar og Breda og i de kommende måneder følger flere nye butikker, blandt andet i Paris, Lyon, Lille og Marseille. Samlet set er vores mål at åbne 1-2 nye butikker hver eneste måned fremover, siger direktøren.

Bolia har netop åbnet sin største butik hidtil i den eksklusive del af Luxembourgs hovedstad. Den breder sig over 1300 m2 fordelt på tre etager.

LÆS OGSÅ: Direktør for Bolia: Så stor er væksten i årFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD