Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Væksten er væk hos en ellers fremadstormende kæde

Foto: PRThursday den 30 March 2023 kl. 09:30 - Kilde: Børsen

To år i træk kunne direktøren for Plantorama kalde årsregnskabet for det hidtil bedste. Denne gang har piben en lidt anden lyd.

Den ellers solide vækst hos Plantorama er forsvundet, skriver Børsen.

Overskuddet før skat skrumper med 65 procent og lyder på 25,8 millioner kroner, mens omsætningen holder niveauet fra året før med 592 millioner.

- Vi havde gearet forretningen til et højere aktivitetsniveau, men det kunne vi i maj se ikke ville komme. Vi havde altså en for stor stab, og så ramte de stigende omkostninger til energi og fragt, siger Peter Vang Christensen til Børsen. Han er både adm. direktør og ejer af Plantorama.

I øjeblikket har Plantorama 17 butikker. Med opbremsningen i væksten har direktøren nu taget målsætningen om at ramme 28 butikker inden 2030 op til revision.

Gennem de senere år har Peter Vang Christensen haft succes med at fokusere på oplevelser. Plantorama-butikkerne, som direktøren selv kalder for oplevelsescentre, har caféer, legeområder og restauranter, mens man også har givet sig i kast med en større dinosaur-udstilling.

LÆS OGSÅ: Prisbelønnet direktør holder snuden i rekordsporet

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD