Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Havecenter melder om vækst i årsregnskab

Wednesday den 22 March 2017 kl. 10:21 af: Kristian Holgersen

 

Nøgletallene går den rigtige vej for landsdækkende havekæde, som har et helt konkret mål for omsætningen i 2017.

Det er ikke kun blomster, buske og træer, som Plantorama kan få til at gro. I sit seneste årsregnskab kan den landsdækkende kæde af havecentre også præsentere vækst.

I 2016 steg nettoomsætningen hos Plantorama med 11 procent og landede på 359 mio. kroner. Det skyldes åbningen af et nyt havecenter i Vallensbæk og pæne tal hos resten af kæden.

- Den store stigning i årets resultat viser, at vi er lykkedes med at forbedre driften på flere parametre. Investeringer i havecentrene og i personalet har løftet bruttomarginen. Vores medarbejdere er blevet dygtigere til at hjælpe kunderne og til at få mest muligt ud af varerne, siger Peter Vang Christensen, adm. direktør i Plantorama.

Overskud og nye åbninger

Resultat før skat endte på 13,9 mio. kroner, og det er en forbedring sammenlignet med sidste år, hvor overskuddet sneg sig op på 9,2 mio.

-Årets resultatet er derfor helt tilfredsstillende, og vi kan fortsætte arbejdet, siger Peter Vang Christensen, som forventer endnu en stigning i omsætningen til næste år.

I denne måned har Plantorama åbnet nye havecentre i Horsens og på Amager, som tilsammen har et butiksareal på 7.000 kvadratmeter. Det skulle gerne give en nettoomsætning på 430 mio. kroner i 2017, lyder kædens helt konkrete målsætning.

Plantorama Havecenter blev startet i 1987 i Egå nord for Aarhus. Kæden har nu 11 havecentre i hele landet.

LÆS OGSÅ: Kæde reklamerer for 'dødssyg plante med grimme blomster'Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD