Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Kæde reklamerer for 'dødssyg plante med grimme blomster'

Foto: InstagramOnsdag den 11 marts 2015 kl. 10:32

En ærlig reklame for en 'dødssyg plante' har givet en plantekæde stor opmærksomhed på de sociale medier. Noget der også kan mærkes i butikkerne.

Nogle gange kommer man længst med ærlighed.

Plantekæden Plantorama har i hvert fald scoret masser af goodwill på de sociale medier med en tekst i en tilbudsavis, der på ingen måde skjuler, hvad det er, kæden vil sælge.

- Dødssyg plante med meget grimme blomster og meget svær at passe, trods dette sælges den i stort antal hver gang vi kan skaffe den, lyder det under et billedet af orkidéen Fruesko i Plantoramas tilbudsavis (se billede).

Billedet er blevet delt på de sociale medier, og i et opslag på Instagram har det blandt andet fået mere end 8.000 'synes godt om'- tilkendegivelser. Og folk er begejstrede for kædens ligefremme budskab.

- Hvis de dog alle ku være så ærlige, skriver en bruger blandt andet i en kommentar.

Ikke en del af en større strategi

Ifølge netmediet Bite.dk kan Plantorama også mærke virakken fra de sociale medier i butikkerne i form af en større efterspørgsel. 

Selv synes manden bag teksten, indkøbschef Morten Kappel, at planten er tudegrim, og han afviser, at reklamen er en del af en større reklamestrategi. Han valgte bare at skrive sandheden, siger han til Bite.dk.

LÆS OGSÅ: Årets mærkeligste iværksætter? Hader sit succesprodukt og sælger butikken efter få dageFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD