Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Årets mærkeligste iværksætter? Hader sit succesprodukt og sælger butikken efter få dage

Foto: Shipyourenemiesglitter.comOnsdag den 21 januar 2015 kl. 10:23 af: Freja Thorbech

Mere end 2,5 millioner besøg på fire dage har fået stifteren af en ny webshop til at sætte den til salg. Han hader iøvrigt selv det produkt, han sælger.

Det lyder umiddelbart som en joke, og det var det måske også til at starte med, da den 22-årige Mathew Carpenter åbnede webshoppen Ship Your Enemies Glitter.

Ikke desto mindre er shoppen blevet så stor en succes, at den 22-årige ejer ikke længere kan følge med ordrestrømmen og har sat virksomheden til salg.

På blot fire dage har webshoppen haft 2,5 millioner besøg, 2.000 ordrer og en omsætning på mere end 20.000 australske dollars, eller hvad der svarer til mere end 105.000 danske kroner. Det skriver Mathew Carpenter på websitet Flipa, hvor virksomheden er sat til salg og i skrivende stund står til en værdi af 70.800 amerikanske dollars (ca. 455.000 danske kroner) med 17 timer tilbage af auktionen.

Sender glimmer til fjender

Men hvad er det, Mathew Carpenter sælger, som folk er så vilde med? Ganske som navnet på webshoppen antyder er det en service, hvor man anonymt kan sende glimmer til en person, man ikke bryder sig om.

- Betal os penge, giv os en adresse et sted i verden og vi sender dem så meget glimmer i en konvolut at de vil finde det lort allevegne de næste mange uger. Vi vil også vedlægge en seddel, der fortæller vedkommende, hvorfor de modtager denne forfærdelige gave. Glimmeret vil være blandet ind i den foldede seddel og dermed øge det maksimale spild, lyder forklaringen på hjemmesiden.

Selv er Mathew Carpenter dog ikke vild med produktet. På webshoppen betegner han det som håndværkets herpes, ligesom han på sitet ProductHunt opfordrer folk til at lade være med at købe det forfærdelige produkt, som han er træt af at handle med det.

En lukrativ forretning

Men ifølge stifteren er der penge at hente på glimmerforretningen. En konvolut fyldt med glimmer koster 9,99 australske dollars (cirka 53 kroner). Konvolutten kan sende fra Australien til resten af verden til en pris på mellem to og fire dollars. Det efterlader mellem 5,99 og 7,99 dollars fortjeneste på hver ordrer (mellem 31 og 42 danske kroner).

Skulle man være i tvivl om, hvorvidt Ship Your Enemies Glitter er en seriøs forretning, kan man finde svaret på webshoppens ofte stillede spørgsmålet, og her lyder svaret:

- Ja, din fucking idiot. Vi har brugt alt for meget tid, penge og ressourcer på at få denne lorte webside op at køre til ikke at blive betalt for det.

Så skulle det vist være afklaret.

LÆS OGSÅ: Iværksættere vil sælge ikke-matchende sokkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD