Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Krisetid får møbelkæde til at splitte havesæt op

Foto: PR.
Torsdag den 9 marts 2023 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 

Mens mange forbrugere ikke har så meget rum i økonomien til at købe møbler for, har møbelkæde justeret sine salgsmetoder.

Normalt kommer havemøblerne sætvis i møbelkæden My Home, som består af 28 butikker.

Men nu bliver sættene brudt op, så kunderne kan købe en enkelt havestol ad gangen eller blande forskellige stole, som de har lyst.

- Vi begyndte at øjne muligheden sidste år, men det er først i år, vi officielt lancerer muligheden for at sammensætte selv, siger Annette Schriver, ansvarlig for havemøbler hos My Home Møbler

- Det giver større frihed for den enkelte kunde, der selv kan sammensætte møblerne i omkring tyve forskellige kombinationer, og samtidig kan man vælge det, man reelt har brug for, og slippe for at investere i et større sæt end nødvendigt, siger hun.

Muligheden passer godt ind i tiden, hvor økonomien er lidt mere presset, end den plejer at være hos mange danskere, lyder overvejelserne fra My Home.

Ifølge den seneste forbrugerundersøgelse fra VoxMeter er andelen af danskere, der har planer om at bruge flere penge på møbler, faldet med 33 procent det seneste år.

Hos My Home betyder den økonomiske situation, at butikkerne begynder at tiltrække en ny type kunder på grund af kædens fokus på pris.

- Vi slår os ikke op på at være trendsættere, der altid giver kunderne det nyeste nye og smarte til boligen. Vi lytter til vores kunder og køber det ind, de efterspørger. Inden for havemøblerne er det muligheden for at vælge og sammensætte selv, der giver mening for vores kunder lige nu, siger Annette Schriver.

LÆS OGSÅ: Konkursramt møbelkæde har ladt mange kunder i stikkenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD