Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Virksomheder jubler over sociale medier

Foto: detailfolk.dkMandag den 20 juni 2016 kl. 10:42 - Kilde: Børsen

Søstrene Grene og Butchers & Bicycles er blandt virksomheder, der har stor gavn af sociale medier til ekstremt billigt at booste salget.

- Vi er lykkedes med at øge salget i de eksisterende butikker med cirka 30 procent hen over de sidste tre år gennem et fokus på at styrke kundernes oplevelse i mødet med Søstrene Grene. Desuden har vi åbnet nye butikker, som gør at vi samtidig har øget distributionen og skabt ny forretningsudvikling.

Sådan siger Mads Jensen, marketingchef hos Søstrene Grene, til dagbladet Børsen.

Det sker i en kommentar til, at avisen skriver, at danske virksomheder oplever, hvordan Facebook har sparket gang i væksten og øget omsætningen op mod 300 procent. Slut er tiden med traditionelle annoncer i trykte medier.

Derfor oplagt at bruge 

Også hos Butchers & Bicycles, der laver ladcykler, er Facebook vejen frem.

- Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan vi skulle nå til distribution i 17 lande på to år uden Facebook, siger Jakob Munk, medstifter af Butchers & Bicycles, til Børsen.

Butchers & Bicycles har eksisteret siden november 2013 og har udelukkende benyttet Facebook og Instagram som marketingværktøjer, hvilket ifølge Jakob Munk har skabt en vækst på 200-300 procent. de sidste par år.

Ifølge David Lorentzen, der er ekspert i annoncering på sociale medier som for eksempel Facebook, er den lave pris for annoncering samt en anden faktor årsag til virksomheders brug af sociale medier.

- Det virker, fordi du når de rette mennesker frem for at gætte dig til, hvem der er interesseret i dit produkt. Du kan helt konkret gå ind og finde de mennesker, der er interesserede i dit produkt, forklarer David Lorentzen til Børsen.

LÆS OGSÅ: Søstrene Grene opbygger loyalitet på sociale medier

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD