Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Verdensstjerne sender salget på himmelflugt hos dansk brillemærke

Monday den 12 October 2020 kl. 11:46 - Kilde: Finans

Det var en “surrealistisk oplevelse” at lande en aftale med amerikansk verdensstjerne, lyder det fra direktøren.

Da det danske brillemærke Christopher Cloos for nylig kunne præsentere en kollektion i samarbejde med sportsikonet Tom Brady, steg omsætningen med 1.600 over natten. Det skriver Finans.

- Jeg ville gerne have en global og inspirerende figur ind, som passede til virksomhedens fortælling, siger Julius Langkilde til Finans. Han er medstifter og adm. direktør i Christopher Cloos.

- Vi synes, at Tom Brady matchede det meget godt. Så prøvede vi at få ham med ombord, og det lykkedes, hvilket har været en sjov, nervepirrende og surrealistisk oplevelse, siger han.

For hele året regner Christopher Cloos med at forbedre omsætningen med 50 procent på grund af de tre måneders samarbejde med Tom Brady.

Amerikanske Tom Brady er en af de største skikkelser inden for amerikansk fodbold. I mere end tyve sæsoner har han spillet i NFL for holdet New England Patriots og deltaget i ni Super Bowl-finaler. Den 43-årige quarterback er nu en del af holdet Tampa Bay Buccaneers.

Christopher Cloos sælger primært briller på nettet, men har netop åbnet sin første fysiske butik. Den ligger i København og skal fungere som et spejlbillede af oplevelsen online, som Detailfolk.dk tidligere har berettet om.

LÆS OGSÅ: Iværksætter måtte sløjfe New York: Åbner butik i København

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD