Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kendt influencer åbner butik med iværksætter

Wednesday den 1 July 2020 kl. 09:42 af: Kristian Holgersen

To ret forskellige brands har valgt at bruge sommeren på at drive en fælles butik. En kendt influencer er med i projektet.

Den danske influencer Louise Bjerre, som har mange følgere på Youtube og Instagram under navnet LouLiving, er fra i dag med til at drive en butik på Kompagnistræde i København.

Butikken hedder Sustainable pop up Space, og som navnet antyder, er der tale om et midlertidigt projekt med fokus på bæredygtighed.

Louise Bjerre er med i butikken som stifter af brandet Igen, som sælger genanvendelige alternativer til typiske engangsprodukter. Med sig har hun Copenhagen Cartel, hvor fokus er på bæredygtigt badetøj.

- Det er min klare overbevisning, at hvis vi arbejder med bæredygtighed og samarbejder om det, så kan to plus to blive til fem, og at øget samarbejde mellem og brands gavner hele planeten og ikke kun de brands, der arbejder sammen, siger Katrine Lee Larsen i en pressemeddelelse. Hun er stifter af Copenhagen Cartel.

Udover produkter fra de to brands er det meningen, at butikken skal byde på ugentlige talks med grønne iværksættere og organisationer.

Sustainable pop up Space har åben fra i dag og frem til den 28. august.

LÆS OGSÅ: Kendte iværksættere åbner en fælles rotations-butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD