Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Genbrugsbutikker åbner med økonomisk håndsrækning

Fredag den 24 april 2020 kl. 11:44 af: Kristian Holgersen

I alt 116 genbrugsbutikker kan gradvist åbne igen over de næste måneder. Det er en større donation udefra med til at sikre.

Folkekirkens Nødhjælp taber i øjeblikket op mod halvanden million kroner om ugen, fordi organisationens mange genbrugsbutikker holder lukket på grund af faren for coronasmitte.

Men nu kan butikkerne så småt begynde at åbne igen med hjælp fra en donation fra Augustinus Fonden på godt en kvart million kroner, skriver Folkekirkens Nødhjælp i en pressemeddelelse.

Pengene skal bruges til sikkerhedsforanstaltninger, som mange danskere allerede kender fra supermarkederne. Butikkerne skal have håndsprit, engangshandsker, plexiglas for kassen og linjer på gulvet.

- For Folkekirkens Nødhjælp er det helt afgørende, at en gradvis åbning af vores genbrugsbutikker sker forsvarligt og efter myndighedernes anvisninger. Men der kommer til at gå et stykke tid, før vores 3600 frivillige har alle butikkerne oppe at køre og med normale åbningstider, siger Birgitte Qvist-Sørensen. Han er generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp.

I alt har Folkekirkens Nødhjælp 116 genbrugsbutikker over hele landet, som bliver drevet af frivilligt personale. Organisationen har også kæden Wefood, hvor der er overskudsvarer på hylderne. De butikker holder allerede åbent.

LÆS OGSÅ: Ser forbrugerrevolution: Kæde vil åbne flere butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD