Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Trofast profil stopper som topchef i Joe & the Juice

Foto: detailfolk.dkSTIFTER OM DEN NYE TOPCHEF

Kasper Basse, som nu er bestyrelsesformand i Joe & the Juice, giver den nye adm. direktør et par ord med på vejen:

- Thomas Nørøxe har demonstreret sine evner inden for både investment banking og private equity, og han har erfaring fra ledelsesteamet i Joe & The Juice, siger stifteren.

- Sammen med hans respekt og dybe forståelse af Joe's unikke kultur, er det lige hvad, vi har brug for lige nu, siger Kasper Basse.

Friday den 25 June 2021 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

- Det har været hele mit liv i næsten 17 år, skriver den nu tidligere topchef i Joe & the Juice. En kollega har allerede taget over.

Da stifteren af Joe & the Juice - Kaspar Basse - trak sig en smule tilbage fra sit store livsværk i 2019, var det den unge Sebastian Vestergaard, som fik overdraget ansvaret for den daglige drift af juicekæden.

Men nu er tiden som adm. direktør forbi. I et opslag på LinkedIn skriver Sebastian Vestergaard nemlig, at han er trådt tilbage efter en “konstruktiv dialog” med bestyrelsen.

- Joe & The Juice har været hele mit liv i næsten 17 år, og jeg er stolt af de resultater, jeg har skabt i samarbejde med hele organisationen gennem årene, skriver Sebastian Vestergaard.

Selvom posten som topchef nu bliver varetaget af en anden, siger Sebastian Vestergaard ikke farvel til de vante rammer i Joe & the Juice, hvor man har fået en ny rolle med fokus på forretningsudvikling.

- Nu... Ser jeg frem til at være en del af de næste store skridt i den uendelige Joe-rejse, skriver Sebastian Vestergaard.

En ny topchef er fundet

Pladsen som adm. direktør ender ikke med at stå tom i Joe & the Juice, som laver en flyvende indskiftning med personalechefen Thomas Nørøxe.

- Fra i dag har jeg accepteret stillingen som CEO for Joe & The Juice. Jeg er meget glad og beæret, skriver han på LinkedIn.

Tidligere har Thomas Nørøxe været partner i Valedo Partners og haft en ledende stilling hos UBS Investment Bank. Han er altså en meget anderledes profil end forgængeren, Sebastian Vestergaard, der startede som menig juicer efter en periode som Netto-medarbejder, som Berlingske tidligere har berettet om. 

- Det er en opgave, som jeg vil påtage mig med dyb respekt og taknemmelighed, og jeg vil først og fremmest takke Sebastian Vestergaard for hans hårde arbejde. Ikke mindst under de ekstremt vanskelige og udfordrende tider under Covid-19, da Sebastian sammen med Joe-teamet, lagde sporene til de næste store skridt for Joe & The Juice, skriver Thomas Nørøxe.

LÆS OGSÅ: Joe & the Juice får trukket uventet konkurs i Norge tilbageFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD