Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Manden bag restaurant-imperium belønnes for hårdt arbejde

FAKTA

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen Årets Ejerleder, som i år uddeles for 16. gang.

Syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november 2019 hos PwC på Strandvejen i Hellerup.

Samtidig bliver der uddelt en særlig temapris. I år er fokus på formål og værdier.

Kilder: PwC

Friday den 25 October 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Gennem flere år har kendt kok nærmest spyttet restauranter ud på samlebånd. Den indsats har han nu fået en pris for.

Restauranter med italiensk mad, latinamerikansk mad, maurisk mad og planer om at starte to landsdækkende spisekæder.

Det er nogle af aktiviteterne i Madklubben, som kokken Anders Aagaard står bag. Han kan nu glæde sig over, at det hårde arbejde er blevet belønnet med en temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2019.

Sammen med Nykredit, Dansk Erhverv og Finans har PwC været med til at udpege vinderne.

- Temaprisen går til Anders Aagaard Jensen, der gennem ydmyghed, hårdt arbejde og et fokus på hele tiden at være relevant for kundegruppen har formået at skabe en restaurationskæde, som har medvirket til at ændre danskernes spisevaner og det at gå ud og spise, siger Flemming Eghoff i en pressemeddelelse. Han partner i PwC i København og Hillerød.

- Det er i høj grad baggrunden for Anders Aagaard Jensens succes, at han fra begyndelsen har haft et klart formål og nogle tydelige værdier, som har været inderste drivkraft for koncernen, siger Flemming Eghoff.

Udførlig strategiplan

For Anders Aagaard Jensen og Madklubben er formålet i 2019 det samme, som det var i begyndelsen i 2005, nemlig at være relevant, skriver PwC i pressemeddelelsen.

- Anders Aagaard Jensen er en ejerleder, der ikke blot fortæller vejen, men viser vejen og fokuserer på, at alle medarbejdere lever Madklubben, siger regionsdirektør i Nykredit Axel U. Henriques.

- Selvom koncernen i dag tæller mere end 400 ansatte, så er Anders dybt involveret i koncernen og sætter en ære i at være synlig i alle enheder. Derudover arbejder han og ledergruppen ud fra en udførlig strategiplan, som er fundamentet for hele virksomheden. Madklubbens succes er resultatet af Anders’ erfaring, fokus og energi.

Blandt de seneste store projekter i Madklubben er udrulningen af buffetkæden Food Club og pizzeriaet Frankies, som begge skal ende med at være landsdækkende.

LÆS OGSÅ: Restaurant-imperium vil gøre koncept landsdækkendeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD