Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Restaurant-imperium vil gøre koncept landsdækkende

Wednesday den 23 October 2019 kl. 09:35 - Kilde: Børsen

Et pizza-koncept er klar til at blive rullet ud i hele landet, lyder meldingen fra medejer. Han har et restaurant-imperium i ryggen.

Ofte er der ikke særlig langt til det nærmeste pizzeria.

Men selvom konkurrencen på markedet er hård, så har restaurant-imperiet Madklubben planer om at gøre deres pizzakoncept, Frankies, landsdækkende. Det skriver Børsen.

- Hvis man tager et landkort og en passer og laver nogle cirkler for at se, hvad vi kan dække, så kunne vi da godt tænke os at dække det meste af kongeriget, siger Lars Bertelsen til avisen. Han er medejer af Frankies.

Allerede nu har Frankies tre spisesteder i København og et enkelt i Aarhus, mens to yderligere står til at åbne inden for de kommende måneder. Lars Bertelsen vil dog ikke ud med, hvor mange åbninger, han gerne vil op på.

Gennem den seneste tid har flere pizzakæder gjort sit indtog på det danske marked. Blandt andet har norske Pizzabakeren luftet ambitioner om at nå 40 pizzeriaer herhjemme, men har indtil videre kun en enkelt.

Madklubben har en lang række restauranter under forskellige koncepter som Alabama Social, Madklubben og den nye buffet-kæde Food Club.

LÆS OGSÅ: Pizzakæde forlader Norge og Sverige: Vi er ikke de bedste ejere

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD