Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Udsigt til færre afskedigelser i detailhandlen

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 23 juni 2020 kl. 09:23 af: Kristian Holgersen

Når hjælpepakkerne løber ud, vil det skabe en mindre bølge af afskedigelser end først antaget. Det tyder en ny undersøgelse på.

I flere tilfælde kan butikkerne alligevel få enderne til at mødes uden at sige farvel til medarbejdere, når regeringens hjælpepakker ophører i juli.

En ny undersøgelse fra brancheforeningen Dansk Detail viser, at 25,6 procent af medlemmerne forventer afskedigelser, mens 64 procent er forholdsvis sikre på at beholde alle medarbejdere ombord.

Tallene er væsentligt bedre end for en måneds tid siden, hvor Dansk Detail stillede det samme spørgsmål. Dengang svarede cirka 50 procent, at der lå afskedigelser forude, når hjælpepakkerne forsvandt ud af ligningen.

- Det ser ud til, at udløbet af hjælpepakken for selvstændige betyder mindst for afskedigelserne, mens udløbet af hjælpepakken for faste omkostninger og lønkompensationen betyder mere, skriver Dansk Detail i et nyhedsbrev.

- Genåbningen af butikkerne har i stigende grad bragt kunderne tilbage i butikkerne med ny omsætning som en positiv konsekvens, fortsætter brancheorganisationen.

Dansk Detail har cirka 2.000 medlemsvirksomheder i mode- livstils- og boligbranchen. Organisationen dækker blandt andet over skobutikker, møbelhandlere, designere og agenter.

LÆS OGSÅ: Mange detailvirksomheder forudser afskedigelser efter skæringsdatoFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD