Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Topchefer satser på kundeoplevelser

Foto: detailfolk.dkWednesday den 11 June 2014 kl. 11:37 af: Newspaq

72 procent af topcheferne i de danske virksomheder har taget ejerskab over kundeoplevelsen i deres forretning, viser ny undersøgelse.

Internettet har gjort det muligt for kunder at dele oplevelser af produkter og virksomheder, og det er noget, topcheferne for danske virksomheder i høj grad er blevet opmærksomme på.

Det viser undersøgelsen CEMindex2014, som har til hensigt at se på, hvor langt danske virksomheder er med Customer Experience Managment, skriver Berlingske Business.

Mange virksomheder har indset, at det er vigtigt med en god oplevelse, hvis man skal holde på kunderne, og 72 procent af de adspurgte topledere i undersøgelsen siger, at de har taget ejerskab over kundeoplevelsen i deres forretninger.

Klar til at foretage langsigtede investeringer

Det arbejder man med i Alm. Brand, hvor adm. direktør Søren Boe Mortensen siger, at man er klar til at foretage langsigtede investeringer i at forbedre kundeservicen:

- Da finanskrisen rasede, var vi, ligesom så mange andre, tvunget til at skære ind til benet. Det var det, vores forrige strategi handlede om. Derfor er det tid til en ny strategi, som atter lægger sig tæt op ad vores vision om at tage hånd om kunderne, siger direktøren til Berlingske Business.

Stig Jørgensen, der er director i market development hos Rambøll Managment Consulting, mener, at udviklingen er et tegn på, at erhvervslivet gør en indsats for, at de pressede markedsvilkår ikke påvirker kundeloyaliteten.

Newspaq

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Butikker involverer ikke kunderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD