Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Topchef præsenterer det stærkeste julekvartal nogensinde

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 6 januar 2022 kl. 11:51 af: Kristian Holgersen

Endnu en gang er der grund til at kalde julekvartalet for historisk i Matas, hvor kunderne vender tilbage til de fysiske butikker.

Julekvartalet var bedre end nogensinde i Matas. Det viser en foreløbig opgørelse, som den landsdækkende kæde nu har lagt frem.

Omsætningen fra 1. oktober til 31. december 2021 lyder på næsten 1.4 milliarder kroner, og det er en stigning på fem procent.

Væksten er drevet af fremgang på 3,3 procent online og 2,9 procent i de fysiske butikker. Det underliggende salg (like for like) steg med 2,8 procent.

- Julekvartalet blev det største nogensinde og slog endda det historisk stærke julekvartal sidste år, som blev løftet af ekstraordinær feriepengeudbetaling, siger Gregers Wedell-Wedellsborg, adm. direktør i Matas A/S.

- Kunderne er vendt tilbage til de fysiske butikker, og samtidig har onlinesalget holdt det usædvanligt høje niveau fra sidste år, hvor den fysiske detailhandel var underlagt restriktioner, siger han.

Matas opjusterer derfor forventningerne til hele regnskabsåret, som nu lyder på en salgsvækst mellem to og fem procent, hvis altså detailhandlen undgår store nedlukninger. Tidligere var spændet mellem en og fire procent.

- Som led i Matas’ nye 5-årige strategi har vi i kvartalet investeret kraftigt i at udvide vores sortiment inden for bl.a. sundhed og luksushårpleje, i at levere fra dag-til-dag og i at styrke vores organisation, så vi er klar til vækst, siger Gregers Wedell-Wedellsborg.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-kendis bliver en del af markedsføringen i MatasFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD