Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topchef i møbelkoncern: Der skal mere fart i væksten

Foto: boconcept.dkThursday den 16 August 2018 kl. 10:54 - Kilde: Finans

Godt nok har dansk møbelkoncern vind i sejlene. Men det går for langsomt, mener topchef, som fremlægger sit første årsregnskab.

Egentlig går udviklingen den rigtige vej for møbelkoncernen BoConcept, som netop har offentliggjort sin årsrapport for 2017/18.

Her vokser omsætningen med tre procent til 1,09 milliarder kroner, mens overskuddet går små 10 millioner frem til 98,7 millioner.

Men topchef Anton van de Putte vil gerne have mere tempo. Møbelkoncernens 250 franchisebutikker i 65 lande er derfor ikke nok. Flere skal til, siger han til Finans i et længere interview.

- I et presset internationalt detailmarked er det okay med det resultat, men vi er ikke tilfredse. Vores ambitioner er meget større, siger Anton van de Putte til avisen. Han fortsætter:

- Vi må have mere ud af væksten, som i det nye regnskabsår skal være tocifret og dermed mindst på 10 pct. Med vores forretning og struktur er der klart basis for ekspansion med flere butikker – især på de nuværende markeder. Vi har et koncept med bred accept hos forbrugere i mange lande.

Anton van de Putte afløste for et år siden Torben Paulin som administrerende direktør for BoConcept. Sidstnævnte havde forinden ført virksomheden gennem en turnaround.

LÆS OGSÅ: Røde tal så langt øjet rækker: Møbelkæde taber igen millioner

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD