Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Røde tal så langt øjet rækker: Møbelkæde taber igen millioner

Foto: detailfolk.dkFriday den 8 June 2018 kl. 10:29 af: Kristian Holgersen

Endnu et tocifret millionunderskud bliver føjet til samlingen hos dansk møbelkæde med stærk ejer i ryggen. To nye butikker åbnede sidste år.

Tidligere har Daells Bolighus haft for vane at gøre rede for udsigten til næste regnskabsår.

Eksempelvis forudså ledelsen efter 2013 en "vanskelig udvikling" for selskabet. Men på et tidspunkt begyndte de at holde forventningerne for dem selv - også selvom de skulle vise sig at holde stik.

I årsrapporten for 2017 må læseren således nøjes med en vurdering af årets resultat, der med et minus på 25,7 millioner kroner bliver betegnet som “utilfredsstillende.”

Det er efterhånden 11. år i træk, at Daells Bolighus har røde tal på bundlinjen. Avisen BT har gennemgået regnskaberne og kommer frem til et samlet tab på lidt over 200 millioner kroner.

Med to nye åbner i Frederikshavn og Vordingborg har Daells Bolighus nu otte fysiske butikker og en netbutik. De gav en omsætning på sammenlagt 233 mio. kroner i 2017 - en anelse mere end året før.

Stærk ejer

Daells Bolighus hører under Harald Nyborg-koncernen, hvor der er rigeligt med midler til at holde en økonomisk hånd under den skrantende møbelkæde.

I årsregnskabet for 2017, som netop er lagt ud, lyder overskuddet på 118 millioner kroner, mens omsætningen rammer 5,1 milliarder.

- Butikskæderne i Sverige og A/S Daells Bolighus samt Danish Bottling Company A/S belaster som forventet koncernresultatet. Henset hertil anses resultatet for tilfredsstillende, fremgår det af ledelsesberetningen.

LÆS OGSÅ: Erfaren detailprofil bliver formand for to store møbelkæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD