Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Trods rekordsalg: Møbelhus har haft et hårdt år

Friday den 9 March 2018 kl. 11:15 - Kilde: Børsen

Klassisk møbelhus har største omsætning nogensinde, men overskuddet kan ikke leve op til det historisk gode årsregnskab for 2016.

Salget af klassiske danske designmøbler som Syverstolen og Myren har aldrig været større hos den danske møbelgigant Fritz Hansen. Det skriver Børsen.

Omsætningen lander på 632 millioner kroner, og det er en forbedring på fem procent i forhold til året før, hvor Fritz Hansen kunne fejre det bedste regnskab i 145 år.

Bundlinjen kan dog ikke følge med og falder med to procent til et niveau omkring 94 millioner kroner. Det sker efter en tyve procents stigning fra sidste regnskab.

- Vi er pænt tilfredse med regnskabet, for det har været et hårdt år, hvor vi har været ramt af kursfald i både pund og dollaren, siger Lars Torp Madsen til Børsen. Han er økonomidirektør for Fritz Hansen.

Fritz Hansen har konceptbutikker i hele verden, hvor den største koncentration ligger i Asien. Den første danske butik åbnede i 2016.

LÆS OGSÅ: Disse møbelkæder klarer sig bedst på sociale medier

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD