Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Chef for møbelkæder: Vi stod i en umenneskelig situation

Foto: IDdesign A/STorsdag den 21 december 2017 kl. 09:49 - Kilde: Børsen

Problemer med et nyt it-system og shitstormen fra vrede kunder satte Ilva og Idémøbler tilbage til start i 2015. Direktøren fortæller om forløbet.

I løbet af tre måneder i 2015 faldt alt fra hinanden i møbelfirmaet ID Design. Koncernen som driver idémøbler og Ilva havde inden da implementeret et nyt It-system. Men da det kom op at køre, virkede det slet ikke, som det skulle. Det udløste en massiv shitstorm fra sure kunder, forklarer ID Designs administrerende direktør Michael Christensen til Børsen.

Forløbet skete i maj 2015. På det tidspunkt var kæden ellers lige ved at vende flere års underskud til et overskud, men det blev alt sammen ødelagt på tre måneder.

- Det var monster hårdt og helt vanvittigt at stå igennem. Alle var lagt ned. Fuldstændigt. Vi var på vej mod et tocifret millionoverskud, og så får vi sådan et hug, hvor alt bare falder fra hinanden på få sekunder, siger Michael Christiansen.

Han havde ikke meget forstand på IT-systemer, så han kunne bare stå på sidelinjen og vente på, at systemet blev ordnet. Men det tog lang tid, og imens kunne han bare stå på mål overfor kunder og medier, som kimede ham ned.

- Det er egentligt utroligt, at det overhovedet kunne lade sig gøre. Det er helt ærligt en umenneskelig situation at være i for en ledelse, og det skulle helst ikke ske igen, siger han.

Indtil nu har forløbet kostet ID Design op mod en halv milliard kroner.

LÆS OGSÅ: Stor møbelkæde skifter navn

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD