Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

25 forskellige spil har været kæmpe succes for møbelkæde

Foto: IDdesign A/SOnsdag den 22 november 2017 kl. 05:54 - Kilde: Dansk Markedsføring

Der kan indsamles svimlende meget data, når kunderne deltager i diverse spilkampagner. Møbelkæde jubler over resultaterne.

ID-Design, der står bag Ilva og Idémøbler, har fået blod på tanden, når det drejer sig om digitale spilkampagner. Det skriver Dansk Markedsføring.

Firmaet, der er en del af Lars Larsens Jysk-koncern, har det seneste år lavet spilkampagner i form af quizzer, vendespil, skrabekort og julekalendere. I alt 25 spilkampagner er det blevet til, og det har betydet, at ID-Design nu har sikret sig 800.000 registrerede deltagelser.

- Udover en anderledes og sjov form for content giver det også indsigt i brugernes præferencer og holdninger i forhold til vores brand og produkter – en indsigt, der gør os klogere og stærkere i vores kommunikation med kunden, siger Emma Liv Poulsen, der er Online Brand Manager i ID-Design.

ID-Design laver selv spillene. De har købt adgang til en platform, som er produceret af firmaet Lead:famlys, der giver dem mulighed for at arbejde med 17 forskellige spilkoncepter. Og det ser ud til, at danskerne hellere end gerne afleverer oplysninger om sig selv for at deltage i spillene.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er vi da selv lidt overraskede over, hvor meget data vores kunder kan opsamle i forbindelse med denne type kampagner, siger direktør i Lead:famlys, Martin Bjørn Madsen.

LÆS OGSÅ: Supermarkedskæder vil markedsføre sig med computerspil

Læs hele artiklen på Dansk Markedsføring


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD