Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Møbelkæde indgår samarbejde med kendt foredragsholder

Foto: PR-fotoTirsdag den 28 november 2017 kl. 10:19 af: Dennis Clausager

40 procent af danskerne har problemer med at sove. Det vil Idemøbler nu gøre noget ved via et nyt samarbejde med en kendt foredragsholders non-profit organisation.

Den Lars Larsen-ejede kæde, Idemøbler, vil være førende på rådgivning om ”den gode søvn”, og det skal blandt andet ske i samarbejde med den populære forfatter og foredragsholder Chris MacDonald og hans non-profit organisation Just Human. Det skriver Idemøbler i en pressemeddelelse.

Søvnproblemer


Da Sundhedsstyrelsen senest tog temperaturen på danskernes livsstil, viste Den Nationale Sundhedsprofil, at 40 procent af os har problemer med at sove. Derfor har møbelkæden sat sig for at hjælpe danskerne til at sove bedre.

- Vi vil løfte os til et nyt niveau på sengeområdet. Den rigtige seng har vigtig betydning for, om du sover godt, og det er et enormt personligt valg, som handler om meget andet end den rigtige pris. Derfor har Idemøbler indgået et samarbejde med Chris MacDonald og hans nonprofitorganisation, fortæller Nikolaj Sørensen, produktchef hos Idemøbler med ansvar for indkøb af senge.

Vil være søvneksperter

Idemøbler samarbejder også med et netværk af eksperter og har allieret sig med flere førende madrasudviklere, som hjælper med at uddanne møbelkædens medarbejdere til søvneksperter, som kan give Danmarks bedste rådgivning i søvn, valget af seng og den optimale indretning af soveværelset.

- Når du er på jagt efter en ny seng, gælder det om at finde den, der giver bedst komfort og velvære for netop dig, forklarer Nikolaj Sørensen, som anbefaler, at man giver sig god tid, for der findes et væld af muligheder inden for materialer, former, topmadrasser og fjedre.

Just Human og Chris MacDonald

En vigtig del af en ny kampagne er samarbejdet med Chris MacDonald og Just Human. Når man køber en seng hos Idemøbler, er man derved med til at gøre en forskel for både din egen og andres gode søvn, idet Idemøbler støtter nonprofitorganisationens Just Human og dens kampagne for at få danskerne – ikke mindst børn og unge – til at sove mere og bedre.

Idemøblers støtte til Just Human går ubeskåret til organisationens arbejde for at give danskerne bedre søvn. Chris MacDonald har stiftet Just Human og sponsorerer også selv Just Humans arbejde for den bedre søvn.

Fra uge 48 vil Idemøblers kunder derfor blive præsenteret for Chris MacDonald og hans gode råd til bedre søvn i butikker, tilbudsaviser, tv-annoncer, på Facebook og i nyhedsbreve.

LÆS OGSÅ: Møbelkæde forsvinder fra det danske markedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD