Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Erfaren detailprofil bliver formand for to store møbelkæder

Wednesday den 16 May 2018 kl. 11:16 af: Kristian Holgersen

En tidligere Hummel-direktør skal skal være bestyrelsesformand og midlertidig direktør for kædeselskabet In2house.

Erhvervsmanden Mikael Kold er valgt som ny bestyrelsesformand for kædeselskabet In2House, som står bag kæderne Møblér og Danbo Møbler.

Det skriver In2house i en pressemeddelelse.

Til at starte med kommer Mikael Kold til at have to funktioner. Han skal nemlig også være midlertidig direktør.

- Der var en rigtig god stemning på generalforsamlingen og opbakningen til den nye formand var 100 procent, siger den afgående formand Lars Bonderup Bjørn i pressemeddelelsen.

- At formandsskiftet falder sammen med, at selskabets mangeårige, direktør Thomas Hagerup, har fundet nye udfordringer, er tilfældigheder som naturligvis ikke er optimale, men omvendt også giver mulighed for at sætte helt nye øjne på udviklingen, fortsætter han.

Fortid i Hummel

Tidligere i sin karriere har Mikael Kold haft flere ledende stillinger.

Han har blandt andet været administrerende direktør for Hummel indtil 1992 - altså lige inden den senere så omtalte Søren Schriver kom til - og siden stod han i spidsen for Intersport Danmark fra 1997 til 2015.

- Jeg er glad for opbakningen og glæder mig til at arbejde med selskabets kæder; Møblér, Danbo og medlemmerne i vores frie koncept og her bidrage med min viden og indsigt i detailhandel og kædesamarbejde, siger Mikael Kold.

- Jeg vil nu involvere mig i arbejdet med kædernes strategiske udvikling og dermed at finde den rette profil til direktørrollen i In2house og herigennem sikre, at In2house og vores koncepter udvikles i takt med kundernes og butikkernes behov, fortsætter han.

In2house er et a.m.b.a. og omsætter årligt for 300 millioner til foreningens butikker. Møblér er med sine 36 butikker landsdækkende, mens Danbo Møbler tæller 10 butikker.

LÆS OGSÅ: Disse møbelkæder klarer sig bedst på sociale medierFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD