Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Topchef for modekoncern kalder coronakrisen en gave

Foto: DK CompanyMonday den 30 November 2020 kl. 09:38 - Kilde: Børsen

Først var der panik. Men nu står dansk modekoncern endnu stærkere end før coronakrisen, fortæller topchefen.

"Det, der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere" er en berømt sætning fra filosoffen Friedrich Nietzsche, som passer ganske godt på landets næststørste modekoncern, DK Company.

Til Børsen fortæller topchef Jens Poulsen nemlig, at koncernen står stærkere nu end før coronakrisen, selvom der nærmest opstod panik i foråret. 

Siden begyndte DK Company at tilpasse forretningen, og dermed endte krisen med at være “en gave pakket ind i grimt papir,” som topchefen selv formulerer det.

- Corona har øget vores effektivitet i år og ikke mindst fremadrettet. Vi rejser mindre, sparer, hvor vi kan, hele vejen rundt, siger Jens Poulsen til Børsen.

- Går det godt, er der i hvert fald i vores branche en tendens til, at så stiger omkostningerne også meget hurtigt. Og vi har i år lært, at vi i vores iver for at vokse hidtil er løbet efter en masse tom omsætning – varer, du ikke tjener tilstrækkeligt meget på, siger han.

DK Company har 22 brands - herunder Saint Tropez, Blend og Gestuz. Antallet af helt og delvist ejede butikker ligger på 200, mens koncernen også har 16.000 engroskunder.

Det seneste årsregnskab, som gælder for 2019, viser en omsætning på 3,4 milliarder kroner og et overskud på 256 millioner før skat.

LÆS OGSÅ: Kommende modeboss møder ind til det første underskud i årevis

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD