Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

To dagligvarekæder går i fælles modangreb på discount

Screenshot fra Coops nye kampagnefilm.
Wednesday den 20 April 2022 kl. 11:52 af: Kristian Holgersen

Med en fælles visuel identitet og et nyt slogan danner to af Coops dagligvarekæder nu fælles front mod discount-konkurrenterne.

Lige nu stiger priserne ude i supermarkederne, og det kan ende med at sende endnu flere danskere i armene på discountkæderne.

Men i Coop tager Superbrugsen og Kvickly nu kampen op. De to dagligvarekæder er gået sammen om et nyt kommunikationsunivers, som skal overbevise især de unge forbrugere om, at de kan “noget mere end discountkæderne.”

De godt 300 butikker i Superbrugsen og Kvickly skal i den forbindelse have et matchende visuelt udtryk, og den første butik er allerede i mål. Resten følger trop i takt med den øvrige modernisering.

En kampagne under det fælles slogan “Lige til at spise” bliver i de kommende uger synlig i biografreklamer, daglige, tilbudsaviser og på de sociale medier.

- Det er afgørende for os at gøre kunderne opmærksomme på, at vi er anderledes, at de kan forvente noget andet af os end af discountbutikker, siger Rikke Bangild, marketingchef for Brugskæderne.

- At de får større udvalg af sunde og mindre klimabelastende varer, at de møder faguddannede medarbejdere og butikker, der er tilpasset kunderne lokalt. Med et sanseligt, levende og farverigt univers vil vi kort sagt skille os mere markant ud, siger Rikke Bangild.

Bag kommunikationsuniverset og konceptet ligger feltstudier hos danske familier, derer gennemført i samarbejde med ReD Associates. Kampagnen er udviklet i samarbejde med Ocean Agency.

LÆS OGSÅ: Finn Tang forudser større fokus på discount Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD