Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Coop udpeger de største trumfkort i ny strategi

Friday den 1 October 2021 kl. 11:37 af: Kristian Holgersen

Topchefen i Coop løfter sløret for hovedpunkterne i en ny strategi, hvor discount, nethandel og frihed indtager hovedroller.

Efter et års tid i direktørstolen for Coop Danmark har Kræn Østergaard Nielsen nu fremlagt en overordnet strategi, som skal tegne koncernen frem mod 2025.

Det store mål er at øge kundetilfredsheden. For at nå derhen har Coop blandt andet besluttet at bruge en ekstra milliard kroner på forbedringer i butikkerne.

- Alle kæder kommer til at nyde godt af investeringerne. Men de to forretningsområder, hvor Coop vil investere mest, er i discount med Coop365 og i onlineforretningen Coop.dk, skriver Coop i en gennemgang af strategien.

Helt i tråd med Kræn Østergaard Nielsens tidligere udmeldinger bliver der også lagt vægt på større frihed til kæde- og butikscheferne, som skal have bedre mulighed for tilpasse sig kunderne i de enkelte lokalområder.

- Fra 1 strategi til 1000 strategier, lyder det fra Coop med henvisning til antallet af butikker i dagligvarekoncernen.

Discount skal være større

Coop har et mål om at fordoble den årlige omsætning inden for discount fra 10 milliarder kroner til 20 milliarder frem mod 2030.

Det indebærer udrulning af et af de nyeste skud på stammen - discountkæden Coop365 - som dermed indtager en helt central plads i strategien.

- Coop365 kan nok nå op på 300-400 butikker i 2025-strategien. Vi kommer til at kaste mang investeringskroner og ressourcer i discountvækst, siger den adm. direktør, Kræn Østergaard Nielsen til Finans.

- Vi går alle in i den satsning. Coop365 skal være den hurtigst voksende dagligvarekæde i Danmark, siger han.

LÆS OGSÅ: Coop henter gammel kending hjem til ledig direktørstillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD