Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fakta og Coop365 får ny kommerciel direktør

Foto: PRThursday den 30 September 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 

Ifølge topchefen er den nye kommercielle direktør for Fakta og Coop365 en af de dygtigste til at skabe vindende butikskoncepter.

45-årige Jeff Salter skal have nye visitkort - eller måske kan han bare genbruge de gamle med hjælp fra lidt rettelak, for arbejdsgiveren forbliver den samme, og titlen skal kun ændres en smule.

Hidtil har Jeff Salter været kommerciel direktør for Kvickly, SuperBrugsen og Dagli´Brugsen, men snart rykker han over i en tilsvarende stilling hos Coop365 og Fakta.

Den vigtigste opgave bliver at skabe et stærkt og grønt koncept i discountbranchen, så kunderne oplever butikkerne som mere attraktive og inspirerende, lyder det fra Coop.

- Med Jeff på holdet får vi nok dansk dagligvarehandels dygtigste til at skabe vindende butikskoncepter. Det har han dokumenteret gennem fornyelse og udvikling af Danmarks største dagligvarekæder, eksempelvis SuperBrugsen, hvor han stod bag kædens markante løft fra 2013 og frem, siger den adm. direktør i Coop, Kræn Østergård Nielsen.

Hovedpersonen selv er klar til at tage udfordringen op.

- At være med til at skabe Danmarks nye grønne discountkæde er en udfordring, jeg ikke kan sige nej til, siger Jeff Salter.

- På et marked præget af meget stærke, primært udenlandske kæder, bliver opgaven at give kunderne noget andet og bedre, end de får i dag, og gøre det tydeligt, hvorfor de skal vælge os, siger han.

Jeff Salter tiltræder stillingen 1. november.

LÆS OGSÅ: Tidligere Coop-direktør har landet en ny topstillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD