Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Tøjekspertens ejer køber norsk modekæde

Fredag den 5 oktober 2018 kl. 11:15 af: Kristian Holgersen

Seneste regnskabsår var et “bump på vejen” for dansk tøjkoncern, som nu hiver tegnebogen op af baglommen.

PWT Group har købt den norske modekæde Brandstad. Det skriver den danske tøjkoncern i en pressemeddelelse, hvor prisen ikke bliver oplyst.

Brandstad sælger lige nu herretøj i 15 norske butikker. Sortimentet består af flere forskellige mærker som Diesel, Replay og Tommy Hilfiger.

Overtagelsen gælder fra 1. marts 2019. I den forbindelse rykker to af PWT Groups egne tøjmærker, Lindberg og Junk De Lux, ind i butikkerne. Ellers bliver kæden bevaret i sin nuværende form.

I forvejen driver og ejer PWT Group over 200 butikker i herretøjskæderne Tøjeksperten og Wagner. Derudover sender datterselskabet PWT Brands tøjmærker som Lindbergh og Bison ud til en lang række forhandlere.

Et bump på vejen

Det seneste årsregnskab for PWT Group gav en omsætning på 1,1 milliarder kroner for 2016/17, mens der stod 15 millioner bundlinjen.

Trods en markant fremgang på omsætningsfronten bliver regnskabsårets resultat kaldt “utilfredsstillende” og “et bump på vejen” i årsrapporten.

- Både dårligt sommervejr og den overordnede markedsudvikling havde en negativ effekt. Men den væsentligste indvirkning på salget og lønsomheden kom fra en ugunstig sammensætning af vores eget sortiment, skriver den administrerende direktør, Ole Koch Hansen, i årsrapporten. 

- Kort sagt solgte vi flere prisbillige produkter fra et sortiment, der var blevet for bredt, forklarer Ole Koch Hansen, som dog regner med, at selskabet snart er tilbage på sporet.

LÆS OGSÅ: Dansk golfkæde køber sin nærmeste konkurrentFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD