Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk modekoncern: Alt er til salg

Foto: detailfolk.dkTuesday den 1 May 2018 kl. 09:37 af: Flere medier

Efter salget af Peak Performance kommer IC Group med en overraskende udmelding om koncernens fremtid.

Alle brands er i princippet til salg. Det forklarer bestyrelsesformand Peter Thorsen fra den børsnoterede modekoncern IC Group A/S.

I går solgte IC Group sportsmærket Peak Performance for 1,9 milliarder kroner til den finske koncern Amer Sports Coorporation. Men også mærkerne By Malene Birger, Tiger of Sweden, Saint Tropez og Designers Remix er til salg.

- Alle mærker er til salg, og vi har ingen planer om at købe noget til, så IC Group vil fra nu blive mindre og mindre. Det kan der gå to eller fem år med, men det kan også gå hurtigere, siger bestyrelsesformand Peter Thorsen til Børsen.

Frasalg er ikke afvikling

Lige nu fokuserer IC Group på at drive de resterende mærker, men de kommer til at blive solgt fra på et tidspunkt, siger bestyrelsesformanden.

Der er dog ikke tale om en reel afvikling. Det afviser den administrerende direktør i IC Group, Alexander Martensen-Larsen. Han kommer dermed med en lidt anden udmeldelse, idet han afviser at selskabet er ved at blive afviklet.

- Der er ingen aktuelle planer i den retning. Vi er et porteføljeselskab og kigger hele tiden på, hvordan vi bedst skaber værdi for vores aktionærer. Så alt er dermed i spil. For Peak Performance lød vurderingen, at en ny ejer ville kunne udnytte brandets store, internationale potentiale i endnu højere grad end os. Og samtidig får vi en pris som vi er meget tilfredse med, siger direktøren til Finans.

LÆS OGSÅ: Peak Performance solgt i kæmpe handelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD